Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie op maat

U kent het wel: de badkamer die zijn beste tijd gehad heeft en alleen maar ergernissen tijdens het douchen, tanden poetsen of baden. Bent u met andere woorden op zoek naar een partner voor een complete badkamerrenovatie? Aalst is uw thuishaven? Dan zit u bij Sam Cornand aan het juiste adres. Van afbraak tot afwerking: wij staan in voor het vernieuwen van badkamers, volledig op maat. Daarbij houden wij graag rekening met uw smaak. Verknocht aan baden? Dan plaatsen we gewoon een nieuw ligbad: vrijstaand of tegen de wand, ovaal of rechthoekig. En zelfs voor de kleinste ruimtes vinden wij een oplossing voor een complete make-over van uw badkamer. Heeft u het eerder voor rechtstaand douchen? Dan beslist u zelf of u een praktische douchebak, een ultramoderne inloopdouche of een klassieke douchecabine kiest.

We staan in voor het vloeren, betegelen, plaatsen van sanitair en elektriciteit en alle afwerking die een nieuwe badkamer nodig heeft. Kies zelf uw bad, douche, badkamermeubel, wastafel, kraan, toilet bij een van de leveranciers waarmee we samenwerken: Facq, Desco, Van Den Branden en Eck.

 

 

Werkwijze van Sam Cornand

Wilt u uw badkamer verbouwen en zoekt u nog iemand voor die badkamerrenovatie? Aalst is de plaats waar uw woning of appartement staat? Dan hoeft u niet langer te zoeken want Sam Cornand verbouwt graag uw badkamer in Aalst en omstreken. Wij luisteren graag naar uw plannen. Nadien maken we vrijblijvend een offerte op. Daarbij houden we rekening met de grootte van de ruimte, alle mogelijkheden, uw smaak en uw wensen om tot een doordachte en afgewerkte badkamer te komen. Maar uiteraard denken we ook graag met u mee. De badkamer die u in gedachten heeft, wordt ons doel. De duurtijd van de werken is afhankelijk van de grootte van de badkamer, maar u kan op voorhand rekenen op een begin- en einddatum. En daarbij hoeft u maar een ding te doen: uitkijken naar dat pareltje van een badkamer.

Contacteer Sam Cornand

Woont u in Aalst? Badkamerrenovatie op maat kan via Sam Cornand. Badkamers verbouwen, sanitair plaatsen, vervangen en onderhouden en centrale verwarming plaatsen en vervangen zijn onze specialiteiten. Benieuwd naar ons werk? Neem dan een kijkje bij de projecten om een idee te krijgen van onze manier van aanpak en de resultaten. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Stel ze via ons contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan. Misschien tot binnenkort?